Template: Joomla 3.2 Template
ремонт асансьори, ремонт на асансьори, асансьори ремонт,сервиз асансьори,сервиз на асансьори месечен абонамент, абонамент, абонаментно сервизно обслужване, абонаментно обслужване асансьорен сервиз, асансьорен сервиз софия, поддръжка на асансьори, поддръжка на асансьори софия, асансьори поддръжка, монтаж на асансьори, доставка асансьори, асансьори обслужване, асансьори

                     

Контролът се осъществява посредством RFID безконтактни чипове или карти.

Капацитет на контролера – до 2000 потребителя.

 

Системите за заключване на асансьора предоставят едно изключително надеждно и съвременно решение за контрол на достъпа, при което могат да се блокират повикванията от кабината и от етажите.

 

Забраняването и разрешаването на достъпа могат да се изпълнят за всички или само за отделни етажи или абонати. Възможности за добавяне, изтриване или временно забраняване и разрешаване на отделни чипове.

 

Системата включва водоустойчив четец, контролер, водоустойчива кутия с вграден захранващ модул и една мастър карта или чип. Четецът позволява и скрит монтаж до 4см. зад дърво, стъкло , пластмаса.

 

*УСТРОЙСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА СЪС КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ДО ВХОДНИ ВРАТИ (един чип се използва за входната врата и за асансьора)

 

Кой е тук?

В момента има 156  гости и няма потребители и в сайта

Monday the 24th. .