Template: Joomla 3.2 Template
ремонт асансьори, ремонт на асансьори, асансьори ремонт,сервиз асансьори,сервиз на асансьори месечен абонамент, абонамент, абонаментно сервизно обслужване, абонаментно обслужване асансьорен сервиз, асансьорен сервиз софия, поддръжка на асансьори, поддръжка на асансьори софия, асансьори поддръжка, монтаж на асансьори, доставка асансьори, асансьори обслужване, асансьори

Монтаж и поддръжка на системи за видео наблюдение за асансьори и жилищни сгради.

Камерите които предлагаме за вграждане, могат да се монтират на всякакъв вид асансьорна уредба.

През последните години цифровото видеонаблюдение добива все по-голяма популярност. Компютърните системи за цифрово видеонаблюдение предлагат на потребителя разнообразни възможности за контрол на обекти чрез запис на аудио и видео, като спомагат за значително намаление на разходите, осигуряват сигурност и спокойствие и всичко това на съвсем достъпна цена.


Сред основните предимства на мрежовите цифрови камери са ясното изображение и много по-ясен звук в сравнение с аналоговите. Важно условие за качественото предаване на изображението е наличието на непрекъснат интернет с достатъчно висока скорост.


Системите за цифрово видеонаблюдение предлагат възможности за запис на видео и аудио сигнал в реално време, наблюдение през WEB, търсене и възпроизвеждане на записи, отдалечено преглеждане на записи (през интернет), известяване за дадено събитие чрез SMS или e-mail.

Кой е тук?

В момента има 29  гости и няма потребители и в сайта

Tuesday the 23rd. .