Template: Joomla 3.2 Template
ремонт асансьори, ремонт на асансьори, асансьори ремонт,сервиз асансьори,сервиз на асансьори месечен абонамент, абонамент, абонаментно сервизно обслужване, абонаментно обслужване асансьорен сервиз, асансьорен сервиз софия, поддръжка на асансьори, поддръжка на асансьори софия, асансьори поддръжка, монтаж на асансьори, доставка асансьори, асансьори обслужване, асансьори
 

"ЕВРО ЛИФТ 2009" ООД  е създадена през 2009 година.

Нашата главна цел от създаването на компанията е качественото и коректно обслужване на своите клиенти, като за това се грижи високо-квалифициран и компетентен персонал.

Разполагаме със собствен авто парк, който ни позволява да скъсим максимално времето за реагиране при повреда или авария.

Нашите техници са преминали всички степени на обучение в областа на асансьоростроенето и са добре оборудвани с инструменти и дребни части, които позволяват още при първия сигнал за повреда да реагират и отстранят в най-кратък срок от време, без да се налага повторно идване.

Фирмата е вписана в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност, с регистрационен номер С512.

 

 

 

Кой е тук?

В момента има 363  гости и няма потребители и в сайта

Friday the 19th. .